Hudvård

När du som kund kommer till oss vill vi att du skall få ut det allra mesta av våra behandlingar. Vi skräddarsyr därför våra ansiktsbehandlingar efter vad du och din hud behöver, därför kan behandlingarna se olika ut från gång till gång.

Vi strävar dock alltid efter att du skall känna och se ett resultat av din  behandling.

Varmt välkommen och låt oss få ta hand om dig!

Ansiktsbehandling pH/Nimue 90 min

En underbar, revitaliserande och lyxig ansiktsbehandling som ger huden nytt liv! Behandlingen börjar alltid med en grundlig hudanalys innan passande produkter och behandlingssteg bestäms.Efteråt medföljer alltid ett personligt hudvårdsschema för bästa möjliga hemmavård. Önskar du en ekologisk behandling finns helt ekologiska Maria Åkerberg. Annars används Nimues eller pHformulas produkter.
Nimue/pHformula 90 min 1500:-

Ansiktsbehandling pH/Nimue 60 min

Klassisk ansiktsbehandling som rengör på djupet och ger näring och lyster till huden. Behandlingen börjar alltid med en grundlig hudanalys innan passande produkter och behandlingssteg bestäms. Efteråt medföljer alltid ett personligt hudvårdsschema för bästa möjliga hemmavård. Önskar du en ekologisk behandling finns helt ekologiska Maria Åkerberg. Annars används Nimue eller pHformulas produkter.
Nimue/pHformula 60 min 1200:-

pHformulaResurfacingbehandling 45min.

En syra pensling där vi utgår från ditt hudtillstånd. pHformulas behandlingssystem är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala förutsättningarna för hudspecialisten att uppnå de bästa möjliga behandlingsresultaten.
pHformula resurfacing 45 min 850:-

Mikroneedling

Med hjälp utav en roller försedd med hundratals mikronålar penetreras huden och tusentals mikrokanaler skapas. Nåltätheten och den genomtänkta konstruktionen av nålarnas diameter skapar en god penetration samt en jämn tryckfördelning för en skonsam behandling. De små mikrokanalerna orsakar en kontrollerad skada i huden som i sin tur startar en läkningsprocess med ett gynnsamt hudföryngringsresultat som följd.
Microneedling  1:a beh  2300:- Följande behandlingar 1800:-

Maria Åkerberg Ansiktsbehandling 90 min

En underbar, revitaliserande och lyxig ansiktsbehandling som ger huden nytt liv! Behandlingen börjar alltid med en grundlig hudanalys innan passande produkter och behandlingssteg bestäms.Efteråt medföljer alltid ett personligt hudvårdsschema för bästa möjliga hemmavård. Detta är en behandling om du önskar  en behandling med ekologiska produkter från Maria Åkerberg
Maria Åkerberg  90 min 1200:-

Maria Åkerberg Ansiktsbehandling 60 min

Klassisk ansiktsbehandling som rengör på djupet och ger näring och lyster till huden. Behandlingen börjar alltid med en grundlig hudanalys innan passande produkter och behandlingssteg bestäms. Efteråt medföljer alltid ett personligt hudvårdsschema för bästa möjliga hemmavård. Denna passar dig som önskar  en behandling med ekologiska produkter från Maria Åkerberg
Maria Åkerberg 60 min 900:-

Vaxning & Färgning av fransar och bryn

Alla våra priser och tider för dessa behandlingar finner du på bokadirekt.