Butiken

Maria Åkerberg

I vår butik har vi Göteborgs största sortiment av Maria Åkerbergs ekologiska produkter för hudvård, kroppsvård, babyvård och makeup.

Maria Åkerberg Deepskin Organics är djupverkande ekologiska produkter med naturliga råvaror av högsta kvalitet. Produkterna mjukgör, skyddar och stärker hudens egna funktioner med hjälp av vegetabiliska oljor, örter och växtextrakt från naturen.

Utmärkande för produkter från Maria Åkerberg är den omisskännliga upplevelsen av renhet och att du alltid får information om samtliga ingredienser i alla produkter.

Hela hudvårdsserien tillverkas i Sverige och av Dermarnord, medan råvarorna kommer från hela världen. Det är ett helsvenskt familjeföretag med eget varumärke och egen tillverkning och miljövänliga förpackningar. Man använder endast vegetabiliska och ekologiskt odlade oljor – inga mineraloljor eller syntetiska oljor återfinns i innehållet. Produkterna bygger på Aromaterapi och Fytoterapi; växternas inneboende kraft. Färger och dofter i produkterna kommer från eteriska oljor och växtextrakt. Inga djurförsök förekommer och hudvårdsserien innehåller inga animaliska ingredienser med  undantaget av bivax.

Maria Åkerbergs produkter främjar en frisk och sund hud med normala hudfunktioner, vilket är unikt för märket.

Välkommen till en värld av naturlig skönhet!

Nimue:

Nimue erbjuder avancerad hudvård med effektiva behandlingar och produkter med exceptionella ingredienser och vetenskapligt bevisade leveranssystem.

Som en av de främsta ledarna inom hudvårdsbranschen är vi välkända för vår överlägsna förståelse av huden och våra effektiva behandlingar för olika hudtillstånd. Nimue är globalt erkänd för sitt moderna hudklassificeringskoncept (miljöpåverkad hud hyperpigmenterad hud, problemhud & interaktiv hud) och sin unika filosofi baserad på fyra behandlingsgrundstenar (anti-age, återställande, anti-oxidanter & avancerat solskydd).

De professionella behandlingsprodukterna tillför optimala koncentrationer av farmaceutiska näringsämnen, anti-oxidanter, phytoceutikala produkter av överlägsen kvalitet, peptider och andra kraftfulla ingredienser där de behövs mest – under hudytan för att aktivt förbättra hudens välbefinnande och utseende.

Nimue grundades 1994 med inriktning på den medicinska marknaden för pre- och postoperativ användning. Nimue har sedan dess utvecklats till ett avancerat hudvårdsmärke känt för sina innovativa formula baserade på den effektiva kombinationen av noggrant utvalda ingredienser och vetenskapligt bevisade leveranssystem.

Som ett dynamiskt märke och trendsättande innovatör fortsätter vi att tillfredställa den alltmer krävande hudvårdsmarknaden med vår unika förståelse, filosofi och koncept.

Nimue – den nya generationens derma-cosmeceutiska hudvårdsserie erbjuder produkter som levererar aktiva ingredienser utvunna från naturliga bio-teknologiska källor för effektiva behandlingar och bibehållande av normal hud.

pH formula:

pHformula är den första pharma-cosmeceutical som är ett resultat av en innovativ allians mellan cosmeceutical och medicinska föreskrifter.

pHformulas behandlingssystem är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala förutsättningarna för hudspecialisten att uppnå de bästa möjliga behandlingsresultaten.

Grunden i pHformulas “skin resurfacing”-system är baserad på den regenerativa medicinens teknologi, vars koncept är att skapa kontrollerad kemisk “skin resurfacing”.

Kontrollerad kemisk “skin resurfacing” skiljer sig från konventionell peeling. Peeling kan åstadkomma exfoliering av huden, medan kontrollerad resurfacing aktivt framkallar en accelererad form av cellomsättning i de olika lagren i huden, samtidigt som risken för sår och ytlig irritation minskar.

Utvecklat som ett dermatologiskt “skin resurfacing”-system, pHformula behandlar framgångsrikt hudtillstånd som

  • För tidigt åldrande
  • Hyperpigmentering
  • Acne
  • Kronisk hudrodnad