Butiken

Maria Åkerberg

I vår butik har vi Göteborgs största sortiment av Maria Åkerbergs ekologiska produkter för hudvård, kroppsvård, babyvård och makeup.

Maria Åkerberg Deepskin Organics är djupverkande ekologiska produkter med naturliga råvaror av högsta kvalitet. Produkterna mjukgör, skyddar och stärker hudens egna funktioner med hjälp av vegetabiliska oljor, örter och växtextrakt från naturen.

Utmärkande för produkter från Maria Åkerberg är den omisskännliga upplevelsen av renhet och att du alltid får information om samtliga ingredienser i alla produkter.

Hela hudvårdsserien tillverkas i Sverige och av Dermarnord, medan råvarorna kommer från hela världen. Det är ett helsvenskt familjeföretag med eget varumärke och egen tillverkning och miljövänliga förpackningar. Man använder endast vegetabiliska och ekologiskt odlade oljor – inga mineraloljor eller syntetiska oljor återfinns i innehållet. Produkterna bygger på Aromaterapi och Fytoterapi; växternas inneboende kraft. Färger och dofter i produkterna kommer från eteriska oljor och växtextrakt. Inga djurförsök förekommer och hudvårdsserien innehåller inga animaliska ingredienser med  undantaget av bivax.

Maria Åkerbergs produkter främjar en frisk och sund hud med normala hudfunktioner, vilket är unikt för märket.

Välkommen till en värld av naturlig skönhet!