Professionell hudvård

Jeanine skräddarsyr behandlingen efter dina egna förutsättningar för optimerat resultat. Hon ser till varje persons individuella behov och genom konsultation skapas upplevelser till högsta kvalitet.

 

Ansiktsbehandling 90 min

En underbar, revitaliserande och lyxig ansiktsbehandling som ger huden nytt liv! Behandlingen börjar alltid med en grundlig hudanalys innan passande produkter och behandlingssteg bestäms. Efteråt medföljer alltid ett personligt hudvårdsschema för bästa möjliga hemmavård. Önskar du en ekologisk behandling finns helt ekologiska Maria Åkerberg. Annars används Nimues eller pHformulas produkter.

 

Ansiktsbehandling 60 min

Klassisk ansiktsbehandling som rengör på djupet och ger näring och lyster till huden. Behandlingen börjar alltid med en grundlig hudanalys innan passande produkter och behandlingssteg bestäms. Efteråt medföljer alltid ett personligt hudvårdsschema för bästa möjliga hemmavård. Önskar du en ekologisk behandling finns helt ekologiska Maria Åkerberg. Annars används Nimue eller pHformulas produkter.

pHformulaResurfacingbehandling 45min.

pHformulas behandlingssystem är baserat på teknologin inom den regenerativa medicinen och liknar inget annat som introducerats för den professionella hudvårdsbranschen, vilket ger de optimala förutsättningarna för hudspecialisten att uppnå de bästa möjliga behandlingsresultaten.

Mikroneedling

Med hjälp utav en roller försedd med hundratals mikronålar penetreras huden och tusentals mikrokanaler skapas. Nåltätheten och den genomtänkta konstruktionen av nålarnas diameter skapar en god penetration samt en jämn tryckfördelning för en skonsam behandling. De små mikrokanalerna orsakar en kontrollerad skada i huden som i sin tur startar en läkningsprocess med ett gynnsamt hudföryngringsresultat som följd.

Vaxning

Vi arbetar med ett skonsamt vax och kan behandla allt från överläpp till hela ben.

FPL-teknologin är en patenterad vidareutveckling av IPL-teknologin (Intensivt Pulserande Ljus). Plasmalite FPL är lösningen för dig som har problem med generande hårväxt, solskadad hud, pigmentfläckar, åldrad hud, akne och ytliga blodkärl. Obs, bokning sker efter genomförd konsultation.

Frans & Brynfärg

 

Prislista:

Alla priser är från priser

 

Maria Åkerberg 60 min 900:-

Maria Åkerberg 90 min 1200:-

Nimue/pHformula 60 min 1200:-

Nimue/pHformula 90 min 1500:-

pHformula resurfacing 45 min 850:-

 

Microneedling  1:a beh  2300:-

Följande behandlingar 1800:-

 

Frans & Bryn färg ink formning 495:-

Färgning av fransar/Bryn ink formning 350:-

Färgning av fransar och bryn i AB 350:-

 

Vaxning:

Halva ben  700:-

Hela ben  950:-

Bikinilinje  500:-

Halva ben + bikinilinje  950:-

Helaben + bikinilinje 1250:-

Överläpp 250:-

Haka 250:-

Överläpp + haka 350:-

Plasmalite FPL

Behandlingsupplägget anpassas individuellt. Boka tid för konsultation.

Behandling utföres ej vid: Graviditet, epilepsi,psoriasis, porphyria, hudtumörer, hormonrubbningar el på barn under 16 år. Huden får inte utsättas för solexponering 4v före och efter behandling.

Från 1000:-