Nagelbehandlingar

Hur går behandlingen till?

När du har bokat tid för att göra naglar så går vi gemensamt igenom, innan behandlingen påbörjas, hur du vill ha dina naglar. Tillsammans bestämmer vi längd, form, färg och material som passar dina händer och dina önskemål. Ha gärna med dig bilder om det är något specifikt du önskar. Du kan hitta bilder på våra tidigare arbeten under fliken “Nagelgalleri”. Våra terapeuter går ofta på kurser för att hålla sig uppdaterade med trender och tekniker. När du kommer in på en behandling hos oss är du därför i trygga händer och vi gör allt för att du skall få det resultat du vill ha.

Eftervård

Efter din behandling är det viktigt att du lär dig ta hand om naglarna, vilket din terapeut hjälper dig med efter behandlingen. Du bör använda en nagelolja och handkräm samt en nagelborste som du använder istället för att peta och riva under naglarna då det förstör naglarna. Du behöver en nagelfil så du kan fila ner längden om de blir för långa och kommer i vägen för dig i ditt arbete eller din fritid.

Borttagning

Peta och slit absolut inte av materialet! Materialet sitter hårt och att riva av det förstör dina egna naturliga naglar alldeles för mycket. Du kommer både ha ont och den naturliga nageln kommer vara skör och gå sönder en längre period. Det är ett vanligt missförstånd att akryl och gelé förstör den naturliga nageln, men det är endast om du river av materialet. När du bestämmer dig för du inte längre vill ha konstnaglar: boka en borttagning av konstmaterial. Då löser terapeuten upp materialet för dig och dina naglar naturliga naglar behåller sin kvalitet.

Varför har vi olika priser i vår prislista på bokadirekt?

Vi är 3 terapeuter som gör naglar på salongen. Vi har olika lång erfarenhet och kunskap, därav prisskillnaden. Alla besitter hög kunskap så du kan var lugn över att du får fina och hållbara naglar. Läs om oss och vår erfarenhet under fliken om oss.

Prislista och Bokning klicka på länken nedan: