Om oss

Våra mysiga lokaler finns på Vegagatan 58 i Göteborg och är lätta att ta sig till. Varmt välkommen hit för en härlig behandling! Vår personal är välutbildade nagelterapeuter och har stor kunskap inom sitt område, allt för att du skall känna dig trygg och få den bästa behandlingen.

På salongen erbjuder vi nagelbehandlingar av olika slag. Nagelförlängning, gellack, återbesök på gelé och akryl naglar,  förstärkning mm.

Vi vill att du som kund skall få ut det allra bästa av din behandling, därför kommer vi efter din behandling utbilda dig i hur du själv på bästa sätt tar hand om dina naglar hemma.

Vi är medlemmar i SEYF (Sveriges Estetiska Yrkesförbund) och du som kund är försäkrad i vår salong.

Varmt välkommen in och låt oss skämma bort dig!

Madelene Wolf-Nagelterapeut

Det är jag som äger och driver M&M Nail & Beauty Center. Sedan 2001 har jag jobbat med naglar,  min passion för naglar och skapande tar aldrig slut och varje dag så tycker jag fortfarande det är lika roligt.  Jag håller i Nagelterapeut utbildningar och vidareutbildningar som äger rum i Sverige och hela världen.

Jag har tävlat flitigt under alla år i nageldesign och jag har många fina placeringar på min meritlista. Svensk mästare, 2x Europeisk Mästare och 2017 blev jag Global Champion. På salongen har jag hela 61 trofeér 1:a-3:e platser från tävlingar runt om i världen. 

Efter så många år i branschen bestämde jag mig för att göra mitt egna nagelmärke. December 2021 så lanserades Madelene Wolf Naildesign. Produkterna används och säljs nu i hela Sverige hos nagelterapeuter och distributörer.

Varmt välkommen och låt mig få ta hand om dig, jag garanterar dig naglar av högsta klass och kvalité.

Följ mig gärna på sociala medier: FACEBOOKINSTAGRAM 

Emelie Falck-Nagelterapeut

Jag heter Emelie Falck och har varit i skönhetsbranschen sedan 2012 då jag började jobba med hudvårds- och makeupkonsultationer för Mary Kay. Jag utbildade mig till nagelterapeut hösten 2018 hos just Madelene Wolf och sedan 2022 är jag även utbildad frans- och brynstylist.

Min stora passion i det här yrket är att få möta dig som kund och ta fram din identitet i dessa estetiska behandlingar. Sedan 2021 har jag även förmånen att jobba här på M&M Nail and Beauty Center , en av Göteborgs bästa nagelsalonger med den trefaldiga världsmästaren Madelene Wolf i spetsen. Jag finns på plats i Göteborg 1 dag i veckan, resterande tid jobbar jag på min salong i Falköping.

Följ mig på INSTAGRAM