Om oss

Våra mysiga lokaler finns på Vegagatan 58 i Göteborg och är lätta att ta sig till. Varmt välkommen hit för en härlig behandling! Vår personal är välutbildade nagelterapeuter och har stor kunskap inom sitt område, allt för att du skall känna dig trygg och få den bästa behandlingen.

På salongen erbjuder vi nagelbehandlingar av olika slag. Nagelförlängning, gellack, återbesök på gelé och akryl naglar,  förstärkning mm.

Vi vill att du som kund skall få ut det allra bästa av din behandling, därför kommer vi efter din behandling utbilda dig i hur du själv på bästa sätt tar hand om dina naglar hemma.

Varmt välkommen in och låt oss skämma bort dig!

Madelene Wolf-Nagelterapeut

Det är jag som äger och driver M&M Nail & Beauty Center. Sedan 2001 har jag jobbat med naglar,  min passion för naglar och skapande tar aldrig slut och varje dag så tycker jag fortfarande det är lika roligt.  Jag håller i Nagelterapeut utbildningar och vidareutbildningar som äger rum i Sverige och hela världen.

Jag har tävlat flitigt under alla år i nageldesign och jag har många fina placeringar på min meritlista. Svensk mästare, 2x Europeisk Mästare och 2017 blev jag Global Champion. På salongen har jag hela 61 trofeér 1:a-3:e platser från tävlingar runt om i världen. 

Efter så många år i branschen bestämde jag mig för att göra mitt egna nagelmärke. December 2021 så lanserades Madelene Wolf Naildesign. Produkterna används och säljs nu i hela Sverige hos nagelterapeuter och distributörer.

Varmt välkommen och låt mig få ta hand om dig, jag garanterar dig naglar av högsta klass och kvalité.

Följ mig gärna på sociala medier: FACEBOOKINSTAGRAM 

Paulina Adamkowska- Nagelterapeut

Jag är ursprungligen från Polen men flyttade till Sverige 2012.  Är utbildad inom naglar, manikyr och pedikyr sedan 2008 på en stor salong i Warszawa där jag jobbade i 2 år.

När vi väl flyttade hit så jobbade jag lite hemma med naglar men jobbade även som städerska och som buss chaufför. 2017 fick jag chansen att även jobba på salong Hårzonen i Varberg och kombinerade det med buss yrket.

Naglarna har varit mitt stora intresse och jag har gått många utbildningar genom åren, allt inom form, design och nailart som är min passion.

Maj 2019 fick jag chansen att få jobba på salongen vilket har utvecklat mig enormt mycket och i juli 2019 gick jag 3 stegs master utbildning i Polen inom nailart och nagelns former.

Följ mig gärna på sociala medier: INSTAGRAM

Varmt välkommen till mig!